Fadderbarn

Som fadder är Du med och bygger framtiden…

Kollektivt fadderskap
Att bli fadder innebär att du med en regelbunden gåva hjälper ett litet barn. Gåvan skickas direkt till det hem eller den grupp där barnet finns och kommer alla till del – ett så kallat kollektivt fadderskap. Detta gör att alla barnen får ett lika stort stöd. Det gör också att vi kan hjälpa fler.

Du får som fadder ett certifikat med foto på och information om ett speciellt barn. Som kollektiv fadder bestämmer du själv hur mycket du vill stödja ditt fadderbarn med per månad.

Vill man ha uppföljande bilder och info om sitt fadderbarn ska man välja Privat fadderskap. I det Kollektiva fadderskapet får man följa utveckling på respektive hem i tidning och almanacka. I det Kollektiva fadderskapet blir barnet du får bild och info om mer en symbol för ett av barnen på centret.

Vill du hjälpa via Kollektivt fadderskap? Skriv då i dina adressuppgifter i meddelanderutan längre ner på sidan och ”Kollektivt fadderskap” på ämnes-raden, så kommer material hem till dig i brevlådan.

Privat fadderskap
Du kan också stödja och följa ett barn lite närmare i ett så kallat privat fadderskap. Till detta finns det möjlighet på Rangala Baby Home i Kenya. (Läs mer om barnhemmet här)

Så länge som barnet bor på Rangala Baby Home går ditt bidrag till barnhemmet, men sen när det är dags för barnet att flytta till sin familj så följer hjälpen med. Personalen besöker barnet några gånger per år och håller på så sätt fortsatt kontakt med familjen. Barnhemmets personal har då också med sig saker som han/hon behöver och som är inköpta tack vare barnets fadderstöd.

Som Privat Fadder kommer man en eller två gånger per år en liten uppdatering om fadderbarnet med en ny bild och info så att man kan följa honom/henne.
Du väljer själv om betalning sker en gång för hela året eller månatligen. Riktmärke för privat fadderskap är från 250 kronor per månad.

Klicka här för att fylla i formuläret med dina uppgifter så kommer ett brev hem till dig med information om att vara fadder och en bild med uppgifter på det barn som blir ditt fadderbarn. (Undertecknas med bank-id) Du kan också skriva ut blanketten och skicka in den till oss. Klicka då här.

 

Har du tankar eller frågor om fadderskap? Fyll i formuläret med dina frågor nedan så återkommer vi med mer information.

Kollektivt fadderskap? Skriv i dina adressuppgifter i meddelanderutan och ”Kollektivt fadderskap” på ämnes-raden, så kommer material hem till dig i brevlådan.

Stöd oss – Bli fadder!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande