Minnesgåva

Klicka här för att komma till Högtidsgåva

Ett uppskattat sätt att hedra någons minne kan vara att ge en gåva till Barn i Nöd. Vi skickar då ett gåvokort med er personliga hälsning. Gåvosumman anges inte på kortet.

Det är enkelt att skänka en MINNESGÅVA till Barn i Nöd. Den snabbaste vägen är att använda Swish. Du kan också använda Internetbanken eller ett vanligt inbetalningskort: Plusgiro 90 05 75-2 eller Bankgiro 900-5752. Tänk på att när du betalar över plus- eller bankgiro tar det flera dagar innan uppgifterna når fram till oss.

Så fort gåvorna är oss till handa skriver vi Minneskortet och det skickas med post samma dag eller lagom till det datum då du vill att kortet ska komma fram. Så var gärna ute i god tid.

  1. Namn på den person du vill hedra
  2. Namn och adress dit gåvokortet ska skickas
  3. vem eller vilka som hälsar
  4. Personlig hälsning om så önskas

Texta tydligt!

För att själv välja motiv på kortet och fylla i dina uppgifter och skicka in digitalt, klicka här

Internetbanken
Om du skickar pengar via internetbanken finns det oftast inte plats att skriva in all information. Skicka oss då ett email till info@barninod.com, eller ring oss på telefon 0760-201132, så ordnar vi så kortet blir rätt skrivet och skickat.

 

Swish
Du kan Swisha in gåvan och märka den med ”Till Minne + namn” och skicka oss ett email till info@barninod.com med uppgifterna som du ser ovan om vad som ska vara med på Till Minnes-kortet. Det är viktigt att du informerar oss via email om det är bråttom och tiden är kort.