Högtidsgåva

Klicka här för att komma till Minnesgåva

Ett uppskattat sätt att gratulera på HÖGTIDSDAGEN kan vara att ge en gåva till Barn i Nöd. Vi skickar då ett gratulationskort med er personliga hälsning. Gåvosumman anges inte på kortet.

Det är enkelt att skänka en Högtidsgåva till Barn i Nöd. Den snabbaste vägen är att använda Swish. Men du kan också använda Internetbanken eller ett vanligt inbetalningskort: Plusgiro 90 05 75-2 eller Bankgiro 900-5752. Tänk på att när du betalar över plus- eller bankgiro tar det flera dagar innan uppgifterna når oss.

Så fort gåvorna är oss tillhanda ordnar vi ett gratulationskort och det skickas med post samma dag eller lagom till det datum då du vill att kortet ska komma fram. Så var gärna ute i god tid!

  1. Namn på den person du önskar gratulera
  2. Namn och adress dit gratulationskortet ska skickas
  3. Vem eller vilka som hälsar
  4. Personlig hälsning om så önskas

Texta tydligt!

För att själv välja motiv på kortet och fylla i dina uppgifter och skicka in digitalt, klicka här

Internetbanken
Om du skickar pengar via internetbanken finns det oftast inte plats att skriva in all information. Skicka oss då ett email till info@barninod.com, eller ring oss på telefon 0760-201132, så ordnar vi så kortet blir rätt skrivet och skickat.

 

Swish
Du kan också Swisha in gåvan och märka den med ”Grattis + namn” och skicka oss ett email till info@barninod.com med uppgifterna som du ser ovan om vad som ska vara med på gratulationskortet. Det är viktigt att du informerar oss via email om det är bråttom och tiden är kort.