Testamente

 

Hela vårt liv lever vi tillsammans med andra människor. Självklart vill vi, att det vi lämnar efter oss en dag ska gå till våra närmaste. Men vi kan också välja att ge en del av våra tillgångar till någon, som verkligen behöver hjälp.

Barn i Nöds uppgift är att ge hopp åt många barn som inte har några möjligheter i livet, att kunna hjälpa dem till en bättre framtid.

Genom att skriva in Barn i Nöd i Ditt testamente kan Du vara med och ändra livsvillkoren för många barn. Du kan göra skillnad för många som har det svårt!

Har du frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss på telefon 0760-20 11 32 eller genom att klicka här.

 

Erbjudande hos Jurio när du ska skriva testamente

I samarbete med den juridiska digitaltjänsten Jurio kan du upprätta ett skräddarsytt testamente, helt kostnadsfritt!

Genom att testamentera en valfri summa till förmån för Barn i Nöd och vårt ändamål blir testamentet helt gratis för dig. Samtidigt gör du enorm skillnad i vårt arbete.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett kort formulär online – antingen själv eller tillsammans med en sambo eller make. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera till oss. Ett juridiskt giltigt testamente skapas helt kostnadsfritt, baserat på dina svar.

Har du redan ett testamente sedan tidigare? Välj mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar inte ens 10 minuter, och självklart kan du återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig.

Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.